Ateljé Gebbe

Vernissagekort / Invitation Card

Vernissagekort - Galleri Flamingo, Falkenberg

vernissagekort - Galleri Nykvarn

Vernissagekort - Galleri Konstgården, Tranås

Vernissagekort - Galleri Vättern, Motala

Ett bra sätt att få reda på vad som händer med konsten och Gebbe är, att "prenumerera" på vernissagekort.

Inför en utställning skickar jag och Galleriet ut vernissagekort till speciellt inbjudna gäster. Det rör sig oftast om flera hundra kort som går ut över landet. Meningen är att de som får dessa kort är särskilt intresserade av att besöka utställningen. Det innebär att själva vernissagedagen, d v s öppningsdagen på en utställning brukar bli extra välbesökt och festlig.

Är Du nu intresserad av att komma på mina utställningar och hålla Dig à jour med vad som sker, kan det vara bra att få ett vernissagekort. E-posta ett meddelande till mig. Jag vill ha Ditt namn, adress, E-postnummer och inom vilket område av landet Du kan tänka Dig att åka till en vernissage.

Och vet att det är med stor glädje jag skriver in Dig i min lista över vernissageadresser.

Vernissage förresten - vet Du vad det betyder? Jo, i Frankrike förr i tiden, när man öppnade en konstutställning var det brukligt att alla oljemålningarna var nyfernissade första dagen och då luktade det gott och starkt om fernissan. Därav ordet vernissage.

Önskar Du nu få veta vad som är på gång så fyll i formuläret nedan och skicka det till mig, så kommer jag att föra in Dig på min lista över alla dem som får vernissagekort i fortsättningen. Många samlar också på vernissagekort. Det är OK för mig.

***

Down below you can sign up for automatic invitation and receiving of  Opening Cards to my future Exhibitions. Some people collect these cards and even if your possibilities to get to my exhibition is limited I´m glad to be able to send you an invitation anyhow.

  Gebbe Björkman

Namn / Name:

Adress / Address:

Land / Country:


Din / Your E-mail:

Ja tack, jag önskar nästa vernissagekort! /  Yes please, I want next invitation card!

Annat Meddelande / Message:

Jag stänger möjligheten att skicka meddelande en tid beroende på spam problem /  I close this oppurtunity for a while due to spam-problems

 

Tack för din beställning! När du har skickat iväg den kommer du tillbaka till överst på denna sida.

Thank you! After submitting you will be returned to the top of this page.